Muuan Kirsi Hytönen 61 vee pääsi tällä viikolla otsikoihin ihan valtakunnallisissa sanomalehdissä. Ei siihen paljon tarvittu: vain julistus siitä, että vanheneva nainenkin saa etsiä seksiseuraa netistä. Ja nimenomaan seksiseuraa. Nuorista miehistä.

Kuvissa Hytönen poseerasi terassilla pitkäjalkaisen lasin kanssa. Kello 18.00 skumppa kuuluu jokapäiväiseen rutiiniin.
No, Kirstihän ei ole julkisuudessa asiansa kanssa ensimmäistä kertaa. Bloginsa Luksusongelmia on kertonut näistä ennenkin. Samoin Image.

Dannyn ja Eerikan reippaaseen ikäeroon me olemme jo kaikki turtuneet sekä tottuneet. Tai Sauliin ja Jenniin. Herääkin siis kysymys mikä tästä Kirsi-tädin tapauksesta nyt näin ihmeellisen ja otsikoihin asti pääsevän tekee. Sekö, että täti reippaasti kertoo metsästelevänsä pelkästään nuoria miehiä – ja pelkästään seksiseuraksi?
Ihan niin kuin siinäkään olisi mitään uutta, saati ihmeellistä. Moni meistä ottaisi mielellään nuoren, vetreän oriin viereensä. Ja dadaa, niinhän moni ottaakin! Ihan ilman sen suurempaa meteliä.

Mutta miksi tämä nyt pitää nostaa esiin, juuri kun olemme jo tottuneet hautaamaan ns. puumailmiön ja hyväksyneet sen, että jokainen saa etsiä itselleen juuri sellaisen parin kuin haluaa? Syntymävuotta katsomatta, tai heti alkuun kyselemättä.

Viisaat Naiset tietävät kokemuksesta, ettei se syntymävuosi parisuhteessa tosiaankaan ole se oleellisin juttu. Tämän Viisaan Naisenkin vierestä herää heti huomisaamuna (taas kerran) itseä reilusti nuorempi mies.
Yhtä hyvin sieltä kuitenkin voisi herätä reilusti vanhempikin mies.
Valintakriteereinä nimien samaan oveen laittamiselle on molemmin puolin käytetty aivan muita perusteita kuin ikää.

Ja toisin kuin Kirsi-täti, Viisas Nainen ei ole tähän päästäkseen käyttänyt trimmaamiseensa personal traineria, eikä miestä paksumpaa lompakkoaan. Kannattaa ehkä kiinnittää haastatteluissa huomiota myös siihen lauseeseen, jossa kyseinen nainen kertoo olleensa pysyvämmässä ”nuorukaissuhteessa” jo pitkälti yli vuoden. Sen kummemmin miestä ei kuvailla. Kateelliset voivat lohduttautua ajattelemalla millaisia nuoria turjakkeita naapurustossa tai työpaikalla lyllertelee.

Toisaalta viisaat naiset hakevatkin parisuhteeltaan myös muita ulottuvuuksia kuin ne ilman vaatteita näkyvillä sekä käytössä olevat. Sitäkään puolta tietenkään yhtään väheksymättä. Sehän nyt ei unohdu vireistä mielistä vanhainkodissakaan! MOT.

Joka tapauksessa jospa nyt annettaisiin Kirsi-tädin vain jatkaa metsästelyään. Samoin niiden varttuneempien leidien, jotka lentävät Gambiaan samoilla tähtäimillä. Todettaisiin vaan, että ihan sama.
Sitä paitsi kun tarkemmin ajattelee, kukapa meistä tahtoisi kärvistellä Suomen talven kylmyydessä ja pimeydessä yksin kerrostalokopissaan kituuttaen, jos voi samalla rahalla saada täyttä palvelua etelän auringossa? Jos vain sielu sietää, eikä enempiä suhteelta vaadi.
Sillä niinhän se totesi muuan 100 vuotta lähentelevä mummokin päivystyksen henkilökunnalle nuorta komeaa mieslääkäriä paikalle takaisin vaatiessaan, että luuletteko te, etten minä tässä iässä enää muka osaa arvostaa komeita miehiä!