65268071_10206527821872056_2323751218951

 

Viisaat Naiset löytyivät lopulta ilman sen suurempia tai stressaavampia ennakkosuunnitelmia juhannusaattona rivistä saunan lauteilta, skoolaamasta vaaleanpunaista kuohuviiniä muovilaseista. Perinteisesti kesämökiltä järven rannasta, ja välillä aina sieltä järvestäkin.
Yhdellä meistä oli muiden onneksi mahdollisuus tarjota moinen ylellisyys. Plus salaatit jokaisen mukanaan tuoman makkarapaketin seuraksi. Grillimakkarahan kuuluu Suomen suveen yhtä luontevasti kuin hyttyset.

Viisaiden Naisten miehet ovat kaikki täysin eri rotua, noin niinkuin kuvainnollisesti, mutta tulevat joustavasti toimeen keskenään. Tuorein, tämän Viisaan Naisen avopuoliso, ns. koeajettiin tässä puuhassa ensimmäistä kertaa vasta tänä juhannuksena, mutta vakuutteli kotimatkalla hienoisista ennakkoluuloistaan huolimatta viihtyneensä erinomaisesti.

Tänään muisteltiin nuoruuden vähemmän hillittyjä ja huonosti hallittuja keskikesän juhlintoja, ja oltiin tyytyväisiä. Sekä siitä, että ne rypömiset tuli ryvöttyä - kuin myös siitä, että enää ei tartte. Voi vain olla ja viettää kaikki kalenterijuhlat ihan oman tahtonsa mukaisesti.

Toivottavasti mahdollisimman moni muukin on saanut olla yhtä stressitön, huoleton ja tyyliinsä tyytyväinen.
Arki tuo taas aivan riittävästi huolehdittavaa, murehdittavaa sekä muuta märehdittävää.
-Kuten vaikkapa Viisaan Naisen kohdalla yhä lähemmäs ryömivän muuttopäivän, jota ei ole pohjustettu vielä yhtään sellaisilla asioilla kuin pakkaaminen...