Asiakaspalvelu on taitolaji, huomasi Viisas Nainen muuttaessaan. Kaupungin vuokra-asuntoa esitellyt nuorehko nainen veti menemään niin kireänä, että puolet asioista jäi selvittämättä. Itsesuojeluvaisto esti aukaisemasta edes kaappien ovia, ettei vain liian kauan oltaisi. Jopa yleensä toimiva Miehen ns.  charmi ja hiottu kohteliaisuus  ei toiminut.

Kaupungin asuntotoimisto palvelee vain klo 9-15, Nähtävästi on kivempi olla ovet kiinni töissä, ja hei, jos nyt joku itse työssä käyvä vuokra-asunnon haluaa, niin ottakoot töistä vapaata. Ihan sama.

Toimiston tädille varmaan onkin. Yhtä ilmeetöntä zombieta tapaa harvoin. Siinä ei ilme vaihtunut, äänikin kuin robotilla. 

Valitettavasti muidenkin kokemukset ovat yhtä ankeita. Huoltomiehet ne vasta halveksivia ja hermoja raastavia ovatkin, varoiteltiin.

Asunto sentään on siisti ja mukava. Naapuristossa näkyy olevan kovasti sekä kivasti vihaisia saksanpaimenkoiria, tatuoituja miehiä ja jopa moottoripyöriä somasti kotiterassien edessä. Tod.näk. tupakointi ei aiheuta muissa ikkunoiden kiinni paiskomista eikä naapuri hakkaa makuuhuoneen seinään vaikka kuinka huudettaisiin, ihan mistä syystä tahansa.

Luulenpa, että  viihtyvyys on taattu eikä tartte pinnistellä itseään hienompaa esittäen.

Autosuunnittelua Viisas Nainen ihmettelee. Kuka nainen tahtoo tietää montako litraa tavaratila vetää? Siitähän onkin ihan helvetisti hyötyä, jos haluaa selvittää mahtuuko eteisen peili pituutensa puolesta kyytiin! Saksalaisille kiitos tämänkin kaljakoristandardin keksimisestä.