20190714_185710.jpg

 

Deadline istui taas Viisaan Naisen olkapäällä. Sehän lienee noin sinänsä tuttu käsite varmaan jokaiselle, jopa tuttu tunne. Ja oli sen virallinen suomennus mikä tahansa, niin Viisas Nainen ainakin selittää sen kertomalla, että aika juoksee, minä en – vaikka pieni pakko oliskin.

Aikataulutus vaan ei aina istu kohdilleen ihanteellisesti. Tällä viikolla deadline iski freelancer-toimittajan ominaisuudessa. Virallisten leipätöiden jälkeen haastattelukeikalle, kamera mukana keikkuen. Sitten yötä vasten ajellen kotiin ja koneelle tekstin tekoon, ja valokuvia valitsemaan.

Vielä pahemmat mustat dead linet eli mustat silmänaluset iskevät takuuvarmasti vielä pahempina, ennen kuin loma vihdoin koittaa. Viisaat Naiset ovat tunnetusti huonoja sanomaan ei töille, joten edessä on 12 vuorokauden työputki.
No, parempi sekin varmaan kuin 12 vuorokauden ryyppyputki?

Ja kuten suomalaisen keskipalkat paljastavista tilastoista voi päätellä, pienet lisäansiot eivät tavalliselle Viisaalle Naiselle ole koskaan pahasta.
Pikemminkin ne ovat valitettava välttämättömyys, jo ihan elämän perusasioiden kustantamiseksi.

Näillä mennään – kohti uusia kokemuksia!
Menkää tekin. Rohkeasti. Omien mukavuusalueiden haastaminen sekä itsensä ns. perseelle potkiminen ihmisten ilmoille tekee usein sitä enemmän hyvää, mitä vähemmän lähteä jaksaisi.