20190710_185446.jpg

En tiedä onko GRAM päästänyt tehtaallaan jonkun touhuamaan ihan pelti kiinni, vaiko tyrät täynnä tyhjää. Uusi asunto on ollut muuten niin mieluisa, että täytyy sitten kai olla jotain tuskaa tuottavaakin tässä onnessa. Ellei muuta, niin hella suoraan helvetistä.

Keittoalusta - kuten haluttua levyä hienosti kutsutaan käyttöohjeissa - ei tietenkään voi tulla valittua suoraan levyn kuvaa painamalla, kuten muissa helloissa. Ehei, ensin alkaa automaattisesti ja pikana kuumentua etureunasta ensimmäinen. Sitten vaan painelet nuolinäppäintä arvuutellen, josko osuisi haluttu kuumenemaan. Siinä matkalla kuumenevat kyllä ne muutkin, mutta hei, onhan tämä dementikkovarma! Ennenkuin olet päässyt edes alkuun olet jo ehtinyt unohtaa mitä olit tekemässä.

Keittotehokin säätyy automaattisesti. Muuten hyvä, mutta entäs kun oletkin paistamassa? Eipä säädy. Palamaan kyllä ehtii sohiessa ja kiroillessa.

 

20190710_185625.jpg

Ja ihan sama vaikka heitti kuvan tähän nurinniskoin, ei se järjelliseksi siitä kääntämälläkään muutu.

Uunin kellon kanssa meni vielä huonommin. Tekninen Viisas Nainen luki käyttöohjekirjaa, kokeili ja luki taas. Kunnes luovutti. Suuressa viisaudessaan ovat tehtaalla päättäneet, ettei kelloa voi säätää kuin sähköjen katkaisemisen jälkeen, lukemien taulussa ollessa nolla.
Niinpä se s*tanan vehje herätti tänäkin aamuna taas viideltä iloisesti pimputtelemalla.

Hermojaan säästääkseen Viisas Nainen ei ole vielä käynyt testailemaan kuinka moni keraamisella liesitasolla hienosti toiminut pata, kattila tai paistinpannu tällä toimii.

Jo vain, koska kyseessä on kaupungin vuokra-asunto ei voi muuta todeta kuin että joku ns. lehmänkauppa tässä on taustalla. Noin tuttujen kesken on kauppias päässyt uittamaan varastoon jääneet hirviöhellat meidän veronmaksajain piikkiin sopivaan remonttikohteeseen. Kun ei niitä kukaan täysjärkinen asiakaskaan erehtynyt ostamaan.

Näihin tunnelmiin, Teknistä Viisasta Naista avusta netin ja muun tietoteknisen suhteen kiittäen.