Ylipainosta ei saisi puhua. Ei ainakaan negatiivisesti. Se on nykyisin painorasismia, ahdasmielisyyttä ja ties mitä. 
Kaikkien käsketään ajatella Kehopositiivisesti - olet minkä kokoinen tahansa, olet kaunis. 
Jos miestäkin miellyttää enemmän ihan vaan normaalipainoinen nainen ja suorastaan kammoksuttaa yli satakiloinen, niin ruoskittavaksi sekä munistaan hirtettäväksi semmoinen kuuluu!

Ettei nyt vain taas pilattaisi hyvää asiaa liiallisella meuhkaamisella? Samalla tavalla kuin kävi mee too -ilmiölle?
Takerrutaan lillukanvarsiin ja unohdetaan se, mikä alkujaan oli tärkeintä.

Kyllä, ihmisen on hyvä olla tyytyväinen itseensä sellaisena kuin on. Tai tehdä kaikessa rauhassa suuntaa korjaavia toimenpiteitä. 
Nyt vain yritetään kaiken tämän kehopositiivisuusaatteen alle haudata - tai vähintään kauniisti kermavaahdolla sekä kirsikoilla kuorruttaen naamioida - se tylyn karu tosiasia mitä kaikkea ylipainosta ajan mittaan ihmiselle aiheutuu. Katseensa voi kääntää tarvittaessa pois jos liikaa läskiä vyöryy vastaan, mutta esimerkiksi terveydenhoidossa sen mukanaan tuomilta haitoilta sekä varsinaisilta riskeiltä ei voi välttyä.

Ennenkuin alatte huutaa siellä kurkku suorana kerron, että myös Viisaalla Naisella on omakohtaista kokemusta ylipainosta. Runsaasti.
Ja näin ollen myös yhtä runsaasti kokemusta siitä, miten edes suunnilleen normaalipainon rajoissa elämä on kaikin puolin helpompaa sekä kevyempää.

Jokainen hakee mielihyvän lähteensä itse, sille ei voi mitään.
Olisi kuitenkin suotavaa edes joskus yrittää hakea sitä muualta kuin syömisestä. 
Vielä siinä vaiheessa kun kroppa sallii. Ihmisen rakenteita ei ole luotu kestämään jotain parin sadan kilon massaa. Siis sitä jenkkityyliä, johon huolestuttavasti tunnutaan olevan menossa Suomessakin. 

Viisaalla Naisella on Miehen kanssa tiukka diili aihetta koskien. Jos toinen alkaa valua sohvan reunojen yli tai pursuta hallitsemattomasti ulos vaatteistaan kyseisen yksilön saa ilmoittaa Rakas sinusta on tullut pullukka -ohjelmaan.

https://anna.fi/hyvinvointi/itsetuntemus/saara-sarvas-mitapa-jos-alkaisimme-viimeinkin-hyvaksya-lihavuuden