20190714_170808.jpg

 

Syksy tuo ns "paritusohjelmia" televisioon perinteiseen tapaan. Viisaan Naisen työpaikalla niitä seurataan tiiviisti. Seuraavan aamun kahvitauolla analysoidaan ja kritisoidaan perusteellisesti kaikki käänteet, ja pistetään veikkaukset vetämään lopputuloksista. 
Tavallaan mielenkiintoista. Siis se, että edes kuvitellaan parinvalinnan hoituvan teoreettiselta pohjalta onnistuneesti. 

Viisas Nainen vanhana viihdekirjoittajana voisi riipaista millaiset kiiltokuvamaiset tarinat tavoitteistaan parisuhteelle kivutta sekä uskottavasti. 
Mutta millaiset odotukset tulevalle puoliskolleen muka voisi luetteloida? Ei takuureseptiä onneen ole olemassakaan.

Ja jos ei ne kuuluisat kemiat kohtaa, ne eivät sitten kohtaa. Väkisin on turha vääntää.

Viisasta Naista askarruttavat monet asiat siinä prosessissa, joilla parinsa paperilla voisi valita. Aika suoraan ja perusteellisesti pitäisi selvittää, noin miljoona seikkaa. Eikä passaisi paljon kursailla eikä kainostella. Otetaan nyt vaikka seksi. Jos toiselle riittää kaksi minuuttia kerran kuussa pimeässä peiton alla, ja toinen tahtoo parin tunnin kinkysessiot tai tantraa, niin sitä ei kuulkaa millään kompromissilla saa pidemmän päälle toimimaan. Molemmilla kilahtaa.

Arki yhdessä Miehen kanssa saman katon alla on osoittanut mitkä ne tärkeimmät sujuvuuden kannalta ovat. Yllättävää kyllä monen suurina pitävät osiot saattavat olla yhdentekeviä, mutta monet pienen pienet seikat tekevät kaikesta täydellisyyttä hipovaa. Viisaan Naisen lista on helppo: sama rytmi touhuilussa + etenkin nukkumisessa, huonelämpötila kohdillaan, sisäsiisteys kumpaakin miellyttävää, edes jotain yhdessä puuhattavaa - ja puhukaa, puhukaa niin maar perkeleesti! Ihan mistä vaan, mutta joka hemmetin hiekanmurustakin kengässä.
Sanokaa toisillenne kauniita asioita, kunnioittakaa itseänne sekä toisianne. Pitäkää itseänne ja toista kauniina/komeana. Himoitkaa ihan hillittömästi.

Valitkaa toisenne joka aamu uudestaan ja uudestaan. 
Ja jos ei onnistu silti, niin lähtekää eri teille vielä kun sitä respektiä toista kohtaan on jäljellä eikä vain pelkkää vitutusta.

Se, ettei vaihtamalla parane, on usein silkkaa soopaa.

Viisas Nainen nyt joka tapauksessa vaihtaa vapaalle ja lähtee Miehen kanssa suorittamaan Matkustelkaa yhdessä -testiä.