Kuvan mahdollinen sisältö: kasvi, puu, ulkoilma ja luonto

 

Syksy on köyhän paras vuodenaika. Silloin riittää ilmaista antia ja ratsastat trendikkyyden aallonharjalla.
Ai miten vai?

No, ilmaista ruokaa riittää metsissä sekä soilla. On sieniä, puolukoita ja karpaloita. Tottahan jo tätä ennen on tietysti hamstrattu mustikat, lakat ja juolukat, plus kaikki ylimääräinen sato Viisaiden Naisten plantaaseilta yhteiseen käyttöön. Jollain on aina jotain yli odotusten kasvanutta: luumuja, omenoita, perunaa, täysin villiintynyttä kesäkurpitsaa jne. Kaupastakin saa halvalla tuoretta.

Ja jos kulttuuririennot jäivät kesällä vähiin sekin hoituu metsässä. Luontoa kekseliäämpää taiteilijaa on vaikea löytää. Sitä paitsi olettehan kaikki lukeneet, kuinka jo vartti metsässä loiventaa stressiä? Ne suositellut 10 tuhatta askeltakin tulevat kuin huomaamatta.

Mikä parasta, pukeutumisessakin loistat helposti. Tuulipuku on aina pukeva ja sopiva, alle mahtuu helposti perintövillapaita ja päähän kun laitat vielä mainospipon, niin rento, kierrätystä suosiva tyyli on täydellinen. Jalkaan Sievin turvasaappaat, maiharithan ovat nyt hot ja pop ja in. Eikä tartte suotta meikkailla, ellei nyt välttämättä toivo törmäävänsä johonkin komeaan metsämieheen. Viisas Nainen tosin epäilee sellaisten arvostavan enemmän luomua kuin kosmetiikan ylikäyttöä.

Entäpä illat! Hyggeily on käsittääkseni yhä pinnalla (tosin tieto saattaa olla vanhentunut). Voit huoleti laittautua saalista peratessasi karmeimpiin ns pieruverkkareihin ja kulahtaneeseen t-paitaan, makkaralle meneviin villasukkiin. Nauttia kotoilusta täysillä.
Ne vanhat joululahjakynttilätkin voi vihdoin ottaa hyötykäyttöön. Säästyy sähköä, vaikka tolkuttomilta siirtomaksuilta et millään pelastuisikaan.
Kirsikkana kakun päällä tai sokerina pohjalla - aivan kuten tahdotte - on hämäryyden armelias vaikutus. Tunnelmasta viis, tai romantiikasta, mutta voi miten paljon paremmalta oma peilikuvakin näyttää vähän vähemmässä valossa!