20190730_192657.jpg

Pakkoruotsia ei saa arvostella, näin on annettu ymmärtää. Suomalainen, joka ei halua sitä oppia on laiska, tyhmä ja saamaton. Samaa ei missään tapauksessa saa sanoa ruotsinkielisestä oppimishaluttomasta.

Vaikka Viisas Nainen ei ymmärrä moista logiikkaa tasa-arvoiseksi siirtykäämme seuraavaan kuumaan aiheeseen. Parittamiseen.

Tällä kertaa ei kylläkään rahasta tapahtuvaan niin sanottuun piparikauppaan, josta joku vetää aina välistä, vaan parien löytymiseen avustettuna. Jokaisen tuttavapiiristä löytyy yksinäisiä, seuraa sekä suhdetta kaipaavia. Tässä iässä eronneiden ja karanneiden lisäksi leskiäkin. Vaikka eipä tietysti ikää kysy, kuolemakaan. 

Meillä on nettideittipalstat, meillä on kaikenlaista ryhmää ja rientoa. Silti sivusta katsoen varsin soveliaat eivät vain toisiaan koskaan kohtaa. Koko nykydeittailu on hakusessa, jos edelliskerrasta exän kanssa on kymmeniä vuosia.

Viisas Nainen kaipaa vanhan ajan puhemieskulttuuria takaisin kehiin. Reilusti nyt vaan parittamaan kaikki siellä! Yksinäisille avointa mieltä, sokkotreffeillä tuskin menettää järkeään vaikka ei elämää suurempaa rakkautta löytäisikään. Hioutuu ne taidot siinäkin, ja saattaa viettää ihan hauskan illan.

Toisaalta Viisasta Naista syyhyttäisi ryhtyä sparraamaan paria hakevia. Monesti pieni muutos tekisi ihmiselle ihmeitä. Flirttailua voi harjoitella kaupan pakastealtaallakin, uskokaa pois. Eri asia sitten kuinka uskottavaa sparraustouhu olisi, tarkemmin ajatellen. Ei oikein ole etsimällä etsimisestä näet oikein kokemusta. Jotenkin soveliaita ehdokkaita on onnekkaasti osunut aina vastaan, eikä ole tarvinnut kuin juuri sitä avointa mieltä.

Ja kyllä kyllä, se ns uusi kumppanisi voi olla sinulle jo hyvinkin tuttu jopa vuosikymmenten takaa. Me kaikki muutumme, elämäntilanteet muuttuvat, se mitä etsimme muuttuu.

Siispä hop hop, parittamaan sieltä te kaikki!