20191116_112030.jpg

Lähestytään taas sitä aikaa vuodesta, kun on lupa kiiltää sekä kimmeltää. Se on suorastaan toivottavaa.
Kaikki oman elämänsä pikkujoulutuhkimot heittävät helvaseen siniharmaamustat tuulipukunsa sekä toppatakkinsa ja kokevat muodonmuutoksen.

Harmi vain mainokset tuputtavat pelkkää pintaan nuolevaa minimittaa, silkkiä, samettia, paljettia ja paljasta pintaa.
Siinä on Viisaan Naisen kaltainen kypsempi ruusu kovilla. Mutta ei hätää! Mainoksista löytyy apu tähänkin ongelmaan.

Kampaajalta hiuksiin väriä, kiharaa sekä lisäkettä. Naamaan kaikki uurteet sileiksi turvottavat tehotipat, superhyperkestopeittävää pakkelia ja ilmettä kirkastavaa poskipunaa. Luomille lilaa, kunnon rajut rajaukset ja puolen metrin irtoripset. Sitten vain kynällä piirtämään uljaat kulmakarvat, sekä pusuhuulet.

Vartalo on hiukan vaativampi projekti. Tyhjiä rukkasia muistuttavat rinnat pullistuvat paksuilla toppauksilla, irtofileitäkin on tarjolla kuppikokoa kasvattamaan. Takapuoli nousee liki kainaloihin ulottuvilla lahkeellisilla aluspöksyillä, siinähän siloittuu mukavasti reisimuhkuratkin.
No mutta, mitenkäs sitten nämä välimaastosta tursuavat makkarat? Ei muuta kuin koko komeuden päälle kiskomaan kiristävä, puristava alusmekko! Suonikohjut peittävät superhypersukkahousut häivyttävät kätevästi ajelematta unohtuneet säärikarvatkin.
Oman elämänsä Tuhkimo on valmis syöksymään yöhön etsimään lasikenkää tarjoavaa prinssiään.

No, todellisessa elämässä se lasinen mitä tarjotaan ei kyllä ole kenkä. Tuoppi tai drinkki korkeintaan.

Mistä pääsemmekin oleellisimpaan osioon! Älkää missään tapauksessa, toistan ei missään tapauksessa, ottako sitä prinssiä mukaanne tai lähtekö itse saatille. Se ei kannata.
Vaikka prinssi ei pyörtyisi kauhusta tai väsyisi kesken riisuntaoperaatiota, valaissee oiheinen kuva syytä. Kiitos Vuodatuksen se on valitettavasti nurinperin: tallentaa sen päälaet mihin suuntaan tahansa osoittaen niin kyllä Vuodatus sen aina ne otsalohkot alaspäin läimäyttää.
Että kiitos nyt nörtit tästäkin, taas kerran... Mutta siis se kuva!

20191116_110902.jpg