20191226_152410.jpg

Nyt kun joulusuklaat on syöty, ja suunnilleen kaikkea muutakin runsaasti liikaa, seuraavan vaiheen tiedämme kaikki. Lehdet siirtyvät rasvaa sekä sokeria tihkuvista resepteistä yhtä suurella innolla esittelemään erilaisia laihdutuskuureja tyyliin näin sulatat joulukilot.

Vilkaisu nettilehtiin tosin kertoi, että se on melko vanhanaikainen tapa. Nykyään kuuluu korjauttaa kroppansa kirurgisesti. Isommat rinnat on jo kauan hommattu silikoni-implanteilla. Parhaimmat ovat hankkineet jopa pakarat samalla konstilla. Mutta vielä on uutta himoittavaa! Vanha kunnon rasvaimu on taas päässyt muotiin!

Mikäpä sen vaivattomampaa, kuin pistää setelit pinoon ja ylimääräiset ihrat kiertoon. Mieluiten mahdollisimman halvalla. Ihmetellä täytyy sitä optimismin määrää, joka löytyy ties mihin klinikalle toimenpiteisiin lähtevältä. Siinä ei paljon riskien punnintaa käytetä, saati huolta huomisesta kanneta. Ei muisteta kuinka hyvää ei saa koskaan halvalla, eikä yksikään kirurginen toimenpide ole riskitön.

Vielä enemmän täytyy ihmetellä lähtijöiden alhaista ikää. Jos jo 20-30 -vuotiaana tuntee tarvetta korjailla itseään noin, niin entäs Viisaan Naisen iässä? No, tuskinpa neitoset osaavat edes ajatella niin pitkälle eteenpäin. Elämä sitten vasta opettaa kannattiko vaiko eikö. -Sillä kuten me muut tiedämme, ei olisi kannattanut. Tuunattu kroppa näyttää myöhemmillä vuosikymmenillä melko karulta. Eikä välttämättä ole enää korjattavissa mitenkään, vaikka sattumoisin rahaa riittäisikin.
Saattaisi olla paljon helpompaa pitää ne kurvinsa kurissa muilla, terveemmillä keinoilla. Kuten ruokavaliolla sekä liikunnalla.

Jo vain, Viisas Nainen kipittää keittiöön hakemaan suklaan. Sen joulun ensimmäisen plus viimeisen. Ja mässää lenkin päälle surutta.
Kuin myös sovittaa viisaasti farkkuja vasta keväämmällä. Varovaisesti.
Ellei peräti hyvin varovaisesti.
Siihen saakka voi onneksi käyttää kuminauhavyötäröisiä toppahousuja, ja työvaatteetkin ovat mukavan väljällä mitoituksella.