20191219_194856.jpg

Tällä viikolla on saatu iltapäivälehdistä lukea ja katsella paljon kehoihin ja seksiin liittyvää. Nuoret ovat liian lihavia instan bikinikuviin, ja liian väsyneitä seksiin. Ylipaino estää raskaaksi tulemista, vaikka vielä jonkun jaksavan löytäisitkin.

Viisas Nainen on mykistynyt. Ja tyytyväinen siitä, miten eli nuoruutensa parempina aikoina. Silloin, kun ei vouhotettu kehopositiivisuudesta, tissiflashmobeista eikä ollut edes paineita osaako kaikki lehtien temput. Sai pistellä vaan menemään mielensä mukaan lystäillen, jos siltä tuntui.

Toisaalta kun katselee nykyisiä pullamössöpoikia risupartoineen enää tuskin tekisi mielikään. Sillä oi, ennen nuoret miehet näyttivät miehiltä. Niillä oli levein kohta hartiat, ei takapuoli. Lihaksia oli hankittu liikkumalla, eikä salilta. Kunnossa piisasi sen mukaan. Koskaan ei väsyttänyt liikaa.

Mutta eivätpä olleet tytötkään hyllyviä makkaramahaisia läskikasoja. Kysyntä ja tarjonta kohtasivat.

Sillä sori vaan, kaikki kehopositiivisuutta huutavat. Survotaan netti kuinka täyteen tahansa kuvia ylipainoisista, Todellisista Naisista jokainen päättää ihan itse mitä pitää kauniina. Saati himoittavana.

Jokainen olkoot vapaasti oman elämänsä tyyli-ikoni kuin konsanaanJackie Kennedy aikoinaan, mutta omalla vastuulla. 

Viisas Nainen ainakaan ei tahdo katsella kuvia kenenkään muhkuraisesta, ylipainoisesta kropasta. Maailmassa on muutenkin tarpeeksi rumuutta. Mieluummin jotain kauniimpaa, kiitos!