20191215_212554.jpg

Some eli sosiaalinen media on synnyttänyt Suomeen monta uutta julkkista. Parhaimpaan saumaan osuneet ja sopivasti kauniit ovat osanneet hyödyntää homman oikein kunnolla eli rahakkaasti. 

Kaikella on kuitenkin kääntöpuolensa, tässä tapauksessa hintansa. Mitä tunnetummaksi tulet, sen vapaammaksi riistaksi muutut. Kansa janoaa yhä uusia yksityiskohtia elämästäsi. Ne kertoessasi asetut vapaasti raadeltavaksi. Kaikki eivät koskaan tykkää, se on aina varmaa. Toiset purkavat vihassaan omaa pahaa oloaan, tai ties mitä. Jotkut fanittavat kympillä. Meikkaamiset, vaatteet, sisustaminen, bileet ja bänksit... jakoon vaan. Se on pelin henki.

Viisas Nainen keskusteli aiheesta Miehen kanssa. Vähän niinkuin valotti systeemiä. Esitteli pari esimerkkiä.

Mies oli vaikuttunut, mutta myös helpottunut. Tästä elämästä on turha yrittää repiä muoti- tai sisustuskuvia. Parisuhdeposeerauksia vielä vähemmän. Viisas Nainen katsoi kummissaan itseään. Villasukat ja siskon edesmenneeltä anopilta perityt pyjamahousut sentään sävy sävyyn hei! Ja jos nyt kaksiosta ei kovin neliöitä löydykään, niin olihan torpassa senkin edestä tuunattua tilaa. Persoonallisia ratkaisuja. Kaikkihan on miten sanotaan, ja ennen kaikkea kuvissa esitetään.

Tuli hiljaista. Sitten Mies totesi tyynesti, että no, ei kummiskaan ehkä silti. Vaikka onhan jotkut masokisteja, tietty. Prisman kassahihnan seuraajiakin ruutuun liimautuneena.

Viisas Nainen hipsutti vetämään kierrätysfleecen päälleen. Suurin osa meistä on tavallisia ihmisiä. Kirjailija Olli Sarpo sanoikin eräässä kirjoituksessaan viisaasti, ettei kaikista tarvitse tulla Jotain.

Ei niin, koska jokainen omassa elämässään tyytyväinen on oman elämänsä sankari ja rikas. Jakaa kaiken somessa, tai ei.