P1070665.jpg

Naistenlehtien mukaan suurinta hottia ja seksikkäintä ikinä on nyt mummopöksyt.
Siis yli navan kohti kainaloita hilattavat alushousut.

Tästä voidaan olla montaa mieltä. Karmeinta mitä Viisas Nainen voisi kuvitella alusvaatelaatikostaan löytävänsä, olisivat beessin väriset makkarankuorisloggit, nimenomaan tuota korkeaa mallia. Ei ikinä!
Totta kai mukavuus on työvaatteiden alla ensisijaisen tärkeää, siellä on ihan sama onko pitsiä vaiko eikö, mutta joku roti sentään. Käytännöllisyys ja kauneus eivät sulje toisiaan automaattisesti pois.

Alusvaatemainoksissa on jo jonkin aikaa ollut havaittavissa ristiriitaisia tunteita herättävä muutos. Malleiksi on alettu ottaa kaikenlaista ns tavallista naista. Kaikissa kokoluokissa.
Äkkiseltään voisi ajatella, että sepäs hyvä! Todellisuutta! Juuri tämmöisiä ovat he, jotka alusvaatteita ostavat ja käyttävät. Ihan tarpeeksi kauan onkin saatu katsella katkerina vain laihoja, kurvikkaita ja nuoria kaunottaria. Semmoisia, joiden päällä nyt mikä tahansa näyttää hyvältä sekä seksikkäältäkin. Ja perään on ajateltu happamasti ettei ikinä minulle tuommoisia, naurettavaa. Mielelläänhän sitä vetää vatsamakkaransa piiloon housuihin, eikä jätä niiden liian alhaalla olevaa vyötärönauhaa uppoamaan sinne johonkin poimuun puoleen väliin, mistä ne sitä paitsi alkavat herkästi hilautua vielä alemmas , jopa liian alas.

Mutta mutta... Kolikolla on kääntöpuolensa. Mitä tuhdimpaa mammaa ja mummoa mainoksiin kuvataan, sitä pahemmin hämärtyy mielikuva terveestä kropasta. Sillä yritetään väittää mitä tahansa se asia ei muuksi muutu kuinka ylipaino on epäterveellistä. Harva puntarilla toista sataa kiloa painava on edes kaunis, ellei nyt sitten arvostelija satu olemaan sillä tavalla tosi tuhteihin tyttöihin fiksoitunut.

Sitä paitsi koko käsite mummopöksyt on kaikkia isoäitejä pahasti loukkaava. Ei mummoa alushousuistaan tunnista. Nykymummot ovat monesti paljon vetävämpiä, trimmatumpia ja kuumempia pakkauksia kuin eteenpäin lyllertävät parikymppiset tylleröt. Eivät edes kovin vanhojakaan kaikki, vaan parhaassa iskussaan kaikin puolin.
-Eivätkä missään tapauksessa niin tyhmiä, että valitsisivat pöksynsä jonkun saamarin trendin mukaan.
Ehei, nykymummot tekevät päätöksensä kyllä täysin omien mieltymystensä mukaan.
Mitä nyt joskus niitä tehdessään suovat pari ajatusta myös kumppaninsa mieltymyksille. Sillä kyllä kyllä, suurin osa miehistä tietää kuulkaa tasan tarkkaan millaisia alushousuja daaminsa pepun peittona pitävät kivoina, kuumina, seksikkäinä ja silmälleen mieluisina. Siinä ei naistenlehtien trendit paljon paina.

KUVA: Viisaan Naisen arkistot ja laukun sisältö omista varastoista