himos%20087%20%282%29.jpg

Kun pariutuu itseään nuoremman miehen kanssa saa myös vielä vikkelästi liikkuvat appivanhemmat. Sellaiset, jotka saapuvat sunnuntaisin aina välillä kyläilemään.
No, onneksi tämä ei ole mikään ongelma. Visiitit menevät hyvässä hengessä. Viisas Nainen antaa täydet pisteet sille, miten suopeasti suhtautuivat jälkeläisensä naisvalintaan. Alun niistä tuli sitten kuitenkin pari hämmennyksen mentyä on menty kuin kukka kämmenellä. Siis hyväksytysti. On menty sillä, ettei elämä ole sitkun, vaan nytkun ja se on hyvä vaan, kun pojalla on enempi hardcore-luokituksen elämänkumppani.

Maisulikin meni nytkun, surematta sitä mitä tulee ehkä sitkun. Eli tiedättehän, Maisa Torppa kipitti pitsistringeissä vihille Mikkonsa kanssa. Onnea tuoreelle pariskunnalle: siinähän käy niinkuin kaikille, se kestää aikansa, jonka pituudesta me kukaan emme tiedä mitään - pääasia, kunhan nyt on taivaat, tähdet ja kuusi kuuta. Turha paheksua vauhtia tai vaarallisia tilanteita, niistähän sitä tietää elävänsä eikä olevansa vain ja pelkästään hengissä.

Ainoa, mistä Maisulille pitää antaa pitkät miinukset on huono esimerkki. Ei suhteiden pikaisissa käänteissä, vaan häistä Kämpissä. Nyt on monessa parisuhteessa kriisi muhimassa ja kyyneleet valumassa. Erkkimartit ja joonapetterit saavat epätoivoisesti vannoa rakastavansa, vaikka eivät pysty vastaavia prinsessahäitä lupaamaan.
Ja moonajasmiinat ja saramelissat jatkavat eteenpäin taapertamistaan syvän katkeruuden vallassa. Kunhan vain olisi tarpeeksi isot silikonitissit ja pieni painoindeksi, saisi ne pienestä tytöstä asti unelmoimansa 20 tonnin prinsessahäät. Vaan ei, nyt on elämä pilalla tavallisen duunarin rinnalla. Sen, joka ei koskaan tee mitään silleen oikeesti romanttistakaan, kuten vie Karibialle kosittavaksi tarjoten sormenpään kokoista timanttia sormuksessa.

Viisas Naisen varoittaa jälleen kerran kuitenkaan käyttämästä Karkauspäivän valttikorttia, eli naisten kosimisoikeutta.
Jos suurin syy kosia on se päivä prinsessana eli kermakakkuhäät, niin voi vain toivoa miehen olevan riittävän fiksu vastaamaan kieltävästi.
Sillä kuulkaa, avioliittoa ei kuulu solmia saadakseen täytetyksi omat unelmansa.
Ei, se solmitaan siksi, että halutaan elämä yhdessä juuri sen yhden ja tietyn kanssa - ja ihan sama vaikka maistraatissa virkatodistajien läsnä ollessa.
Sellaisten liittojen voi sitä paitsi jopa ennustaa kestävän. Ne huonommatkin ajat.