Kuvan mahdollinen sisältö: ainakin yksi henkilö, lumi, puu, ulkoilma ja luonto

Ihan liian usein kuulee ihmisten pähkäilevän arkoina niin, mutta mitä ihmisetkin sanoo.

Viisas Nainen puolestaan sanoo siihen, että mitä väliä?
Itsehän me elämäämme elämme, eivät ne muut. Ja teet niin tai näin, aina puhutaan. Jotain.
Miksi siis ei tekisi asioita, joista saa hyvän mielen? Olettaen tietenkin, ettei sillä tekemisellään loukkaa eikä satuta muita. Varsinkaan tahallisesti.

Lauantain kuvaussession valmista satoa on jo nähtävillä instagramissa. Kuin myös Viisaan Naisen henk.koht. facesivulla. Töissäkin tietävät (siellä ne tosin ovat jo tottuneet moninaisiin, uusiin sivupersooniin...)
Palaute on ollut kehuvaa, joissakin kommenteissa on ollut aistittavissa jopa hienoista kateutta. Onneksi työtovereilta löytyy samanlaista revittelyn halua tilaisuuden tullen. Se on hieno asia. Maailmassa on aivan liikaa ryppyotsaisia, jo syntyessään valmiiksi vanhoja tosikkoja. Leikkivää lasta ei tulisi hukata missään vaiheessa elämäänsä itsestään.

Tämä nyt ei kuitenkaan todellakaan tarkoita täysin vastuuttomaksi, saati huolettomaksi heittäytymistä. Asialliset asiat on syytä hoidella asiallisesti, oli ikää mikä määrä tahansa. Mutta siis muuten... Samoin kannattaa välillä pysähtyä pohtimaan kenelle tätä elämää elää. Itselleen, vaiko muita miellyttääkseen. Olenko juuri minä se, jonka on pakko tehdä kuten muut tahtovat, vai niinkuin itse tahdon? Miksi jonkun muun tahto olisi arvokkaampi kuin omat ajatukseni?

Ehkä monet ovat pohtineetkin samoin. Voidaan kyllä kysyä onko kaikkea syytä levitellä avoimesti iltapäivälehtien sivuille, kaiken kansan tietoon. Kuten vaikkapa sitä, kuinka monta vuotta liitossaan vietti selibaattia, ja kuinka ihanaa seksi nyt onkaan! Siinä toinen osapuoli harvemmin pääsee esittämään omaa näkemystään tai totuuttaan asioista.
Se jo satuttaa ja loukkaa.

Samoin näkyi tehdyn kysely siitä, kuinka monta seksikumppani suomalaisilla on ollut. Enää ei taideta paljon niissä asioissa pohtia mitä muut sanovat, vaan pistellään menemään omien halujen mukaisesti. Mikäs siinä.
Viisaan Naisen iässä kyllä tekisi mieli pitkät pisteet vetäneiltä tiedustella, että niin, mutta paljonko niissä panoissa oli laatua?
Kuinka monta kertaa tunsit olevasi himoittu, arvostettu, kunnioitettu ja rakastettu? Miten monesta partnerista jäi hyvät muistot, kuinka monta haluaisit mieluummin unohtaa?
Se vasta kertoisi jotain oleellista, eikö vain.

KUVA: Instagramin Sadenainen