Kuvan kuvausta ei ole saatavilla.

Kriisitilanteet mittaavat parisuhdetta paremmin kuin mitkään naistenlehtien testit. Se, mitä pidit vankkana ja vakaana, ei ehkä enää olekaan sitä - kuin myös pikku nössykästäsi saattaa kuoriutua tilanteen vaatiessa varsinainen teräsmies.
Vain se on varmaa, että tämän korona-aallon pahimman ajan mentyä alkaa eroaalto. Monelle onkin liikaa joutua viettämään puolison kanssa 2 viikkoa samojen seinien sisään vangittuna. Enää ei pääse pakenemaan töihin, ei harrastusten pariin. On uskaltauduttava kohtaamaan toinen ihan kasvoista kasvoihin, omat ja sen toisen tunteet rehellisesti. Painajaismaista! Ahdistavaa!

Toisille sen sijaan yhteiset, muusta maailmasta luvan kanssa eristyksiin jäätävät vapaaviikot olisivat suunnilleen unelmien täyttymys. 

Joka tapauksessa liki jokaisen rakkaussuhteen tämä aika nyt laittaa koetukselle, jollakin tapaa. Viisaan Naisen elämässä se tosiaan tuntuu jatkuvana epävarmuutena siitä, kuinka Mies tästä lähtien pääsee matkustamaan kotiin ja töihin ja taas kotiin, vai pääseekö. Ja ellei, niin kummalle puolelle rajaa sitten jää jumiin? 
Niin, kyllä kyllä, kuuluu tänne saakka kuinka aletaan kirkua ettei nyt saa matkustaa mihinkään! 
No, kertokaapa se Miehen työnantajalle, ja kaikille niille firmoille, jotka lähettelevät laskuja. 
Moni on saman ongelman edessä: ellet mene töihin, et saa rahaa. Ja ellet saa rahaa on pidemmän päälle yhdentekevää mitä kuolinsyyksi merkitään - syömättä ei elä, eikä kuusen alla vielä tähän aikaan vuodesta tarkene amatööri.

Tällä hetkellä Viisas Nainen tuntee tunnustettua kateutta niitä kohtaan, jotka saavat joka ilta käydä nukkumaan sen oman ihmisensä viereen. Tapahtui mitä tahansa. 
Elämän on kuitenkin jatkuttava. Aina jonkinlaisena. 
Vaikka kaukorakkaudet eivät kestäisi, lähirakkaudetkin jänistäisivät tiukan paikan tullen, tai puoliso sairastuisi, jopa kuolisi. 

Nyt vain odottamaan huomista, pääseekö vielä lentämään Suomeen, vai ei.
Mitä sen jälkeen, senhän näkee vasta sitten taas. 
Muistakaa pestä kädet - ja ettei vessapaperia tartte koko komerollista varata!

KUVA: Oslo - Viisaan Naisen omat valokuvat