Kuvan mahdollinen sisältö: ainakin yksi henkilö, lähikuva ja ulkoilma

Neljän seinän sisälle hautautuessa ykköskriteeriksi pukeutumisessa nousee mukavuus/helppous. Harvempi taitaa yksin etätöihin alkaessaan, saati lomautettuna (ja näin ollen monesti myös lamautettuna) kokea järjelliseksi, saati tarpeelliseksi jonkun meikkaamisen tai hiusten laittamisen. 
Ihan sama lohkeileeko kynsistä lakka, rehottavatko säärikarvat - eihän kukaan näe.

Ja silti jatkuvasti löytää naistenlehdistä toteamuksen, etteivät naiset muita varten meikkaa, vaan itseään. 
Ehkä jonakin aamuna siis kannattaisi kokeilla tuntuuko olo paremmalta "työminässä".

Toisaalta nainen on nainen, vaatteistaan tai laittautumisestaan riippumatta. Sievin turvasaappaat ja 9 sentin piikkikorot mahtuvat ongelmitta samaan vaatekaappiin. Rintasyövän jälkeenkin on "tekotissillä" ihan mahdollista löytää uusi seurustelusuhde. Onhan näitä nähty. Terveessä, kypsässä parisuhteessa sen kumppanin arvo mitataan nimittäin jollain aivan muulla kuin rinnoilla. Saati niiden kuppikoolla. 
Yllättävän moni mies arvostaa enemmän isoja aivoja ja pieniä rintoja, kuin toisinpäin. 
Sen sijaan harva arvostaa kumppania, joka ei ilolla sekä terveellä itsevarmuudella kanna itseään. Ihan sama onko ne vatsamakkarat tai jotain muuta, antakaa palaa! Jos siis on joku, jonka kanssa painiskella.

Kevät on armotonta aikaa, monessakin mielessä. Normaalioloissakin. Pitäisi alkaa elää, nauttia valosta ja tulevasta kesästä. Silti ei vain jaksaisi, masennus vain pahenee valossa ja toisten onnea katsellessa. 
No, ulkoilla voi yksin tai kaksin. Viisas Nainen ulkoili kaksin, kuusijalkaisesti, eli lainakoiralla. Auringon ja kevätviiman päälle lenkkisauna, niin ei kireäihoisiin kasvoihin muuta tarvittu. Valitettavasti rypyt eivät silinneet sillä pysyvästi. Aurinkoihottuman ensimmäiset näpytkin nousivat heti. Niinpä nyt iloitsemme Valokuvaajan kanssa innolla erään kosmetiikkabrändin testiryhmään pääsystä. Jospa vihdoin löytyisi atoopikolle pelastus! 
Ainakin tämä projekti sopii Valokuvaajan ottamiin lisäkursseihin, ja nyt vain ideoimaan millaiset sivupersoonat sen tekosyyn varjolla taas kaapeista ulos kaivetaan. Pääsiäisnoidathan kuvattiin jo talvella, niistä on riemua revitty surutta siitä saakka - ja tullaan Pääsiäisenä repimään lisää.

Suurin odotus liittyy kuitenkin juuri nyt Miehen ulkomailta palaamiseen. Onnistuuko, eikö onnistu, onnistuuko suunniteltuna päivänä... Ja kyllä, kyllä, tämän tiedän teidän kuulleen jo monesti aiemmin. 
Todennäköisesti tulette myös kuulemaan sen vielä lukemattomia kertoja, hah!

KUVA: Nipen Purkkipajan Toosa - korvakoru TosiNaiselle