P1080754.jpg

Viisaan Naisen kevätmuoti on kierrätettyä. Ei mitään made in China halpiskamaa, vaan hyvälaatuista suomalaista villateryleeniä ja villaa, joiden kohdalla välipesut voi korvata ekologisesti pelkällä tuuletuksella. Vanhat kankaat kestävät ja kestävät. Niissä on Tyyliä.

P1080769.jpg

Viisaan Naisen iho sen sijaan ei valitettavasti ole ikääntynyt yhtä hienosti. Atoopikon kasvoille kevät on melkeinpä pahempi kuin talven pakkasetkaan. Tuskailu siitä, millä uskaltaisi itsensä rasvata, on ikuista. Vai onko sittenkään? Pääsy Louis Widmerin All Day 50+ aurinkosuojatuotteen testiryhmään herätti varovaista toiveikkuutta, joka suurenee käyttökerta kerralta lisää. Apteekistahan hyvät tuotteet aina löytää.

P1080790.jpg

Näinä ankeina korona-aikoina suurimman ja vaarattomimman ilon taas löytää luonnosta. Siellä on helppoa pitää turvavälitkin riittävinä, kunhan poikkeaa suosituimmilta poluilta syvemmälle metsiin. Ja vesi sekä rantaelämä, sehän kuuluu kesälomaan!

P1080782.jpg

Sen verran vintagepukeutumisen ystävänä kannattaa myönnytyksiä tyylilleen tehdä, että valitsee jalkineet käyttömukavuuden mukaan. Meillä Suomessa tehdään onneksi laatua silläkin sektorilla. Sievin Solidit ovat olleet Viisaan Naisen luottovalinta monen loppuun käytetyn parin verran.

P1080750.jpg

Ja puita, niitähän suorastaan suositellaan halattaviksi? Metsäterapiaa ei voita mikään! Eikä toisaalta kyllä kunnon villasukkiakaan - ellei itse innostu neulomaan, Helsingin Villasukkatehdas auttaa. Kotimaista laatua, nekin. Onnekasta kyllä, Viisas Nainen on päässyt vierailemaan tuossa ainutlaatuisessa miljöössä, yhdellä jutuntekokeikalla taannoin. Jos saatte tilaisuuden poiketa, käyttäkää ihmeessa se - ette kadu.

P1080783.jpg

Kuvat: Rauni Pakkala Photography
          Viisas Nainen

#louiswidmer