20200516_113400%20%282%29.jpg

Naiset kaipaavat romantiikkaa. Näin on aina ja kaikkialla julistettu. Samoin on miehiä muistuteltu, että annetaan asia tärkeäksi ymmärtää tai ei, niin kaikkinaiset toisen merkkipäivät ja parisuhteen virstanpylväät on muistettava. Ja nimenomaan silleen niinku romanttisesti, hei!

No, tämän opin saattoi havaita menneen perille viikonloppuna nettiä selaillessa. Mikko oli lahjonut Maisuliaan paremman luokan paperikasseilla, muuan ystävämies ostanut ruusuja rakkaalleen tapaamispäivän kunniaksi.
Viisas Nainen kun näitä ääneen kommentoi, niin Mies heti ymmärsi yskän. Ei muuta kuin minikokoiset skumppalasit reppuun, asialliset tummat puvut päälle ja ulos skoolaamaan parin desin verran!
Eli tuulipuvuissa tihkusateiseen metsään. Jos vaikka korvasieniä kylmästä viikosta huolimatta...

Jäätiin siinä sitten pohtimaan näitä tapaamis- ja treffiasioita. Joillakinhan kyseiset päivämäärät ovat tarkasti mieleen piirtyneet. On se ensimmäinen kasvoista kasvoihin sitten ollut sattuman johdatusta jossain väkijoukossa, tai netin kautta sovittua.
Viisaalla Naisella ja Miehellä asia on paljon mutkikkaampi. Eli mistä se nyt sitten määritellään koska ja sitä rataa.
Ensimmäinen kohtaaminen toki muistetaan, noin suunnilleen. Nehän oli NE häät silloin reilu 20 vuotta takaperin kun bestman pelasti yksin jätetyn naisparan.
Ja sitten oli se ja se kerta, ja sitten muistatko kun... ja kun koskaan ei vaan ollut Se Oikea Aika eikä Seuraava Elämä, ennenkuin...

Syntymäpäivätkään eivät suostu osumaan aina kohdilleen Miehen vapaiden kanssa. Ne on vietettävä etukäteen tai jälkikäteen tai jätettävä juhlimatta, tekstiviestien sekä puheluiden varaan.
Sillä kyllä vain, Mies matkustaa työn pariin ulkomaille taas tulevalla viikolla. Maailma on ehkä muutoksen kourissa, mutta rahan tarve ei koskaan meiltä poistu eikä sitä tyhjästä ala sataa. Helluntaista tulee heilaton, koko kesästäkin puolittain. Se jo voidaan arvata.

Mutta ne parisuhdepäivitykset! Niiden yhteydessä on kuvia ruusukimpuista, lahjapaketeista, poskiposkessa hymyilevistä ihmisistä. Puuttuu vain pinkillä I love You.
Pariskuntakuvaa on monesti pyydelty Viisaalta Naiseltakin, koska harva on nähnyt Miestä. Niinpä otimme nyt sellaisen. Kas tässä, olkaa hyvä!
 

Kuvan mahdollinen sisältö: kengät ja saappaat

Muistakaa, ettei tärkeintä ole se, mitä muille on näytille tarjoilla - vaan se, mitä pystytte antamaan toinen toisillenne.