Kuvan mahdollinen sisältö: ihmiset istuvat, pöytä ja sisätila

Digilehtien ilmaisanninkin selaaminen avartaa kummasti. Oi oi, ihmettä toisensa perään! Asioita, joita et muuten tietäisi, ja jotka artikkelit saavat pohtimaan tahtooko joku ihan tosissaan tietääkään näitä. 
Ja sitten on tietysti myös kaikkea suorastaan riemastuttavaa. Parhaimmillaan asiallista, jopa antoisaa.
Kohtuudella nautittuna maistuu moni asia parhaiten, eikä aiheuta ähkyä: sama pätee nettilehtiin.

Riemastuttavin on viime aikoina ollut ehkä ns pyllybiksujen suunnaton ylistys. Käsite oli Viisaalle Naiselle vieras, mutta kuvat onneksi selvensivät tilannetta. Samoin keskustelu Miehen kanssa. 
Kyseessähän ovat nämä naisten uima-asujen alaosat, joissa on säästelty kangasta reippaasti. Mattopyykillä tämä ilmiö tuli bongattua ihan livenä vasta äskettäin. Miehen kuvailujen mukaan äijien kalsareista vyötärönauha, ja siitä naru persvakoon, varmaan tosi kivat silleen niinku pitää päällä ja kaikkia pakaroita ei tosiaan kannattais näytellä noin paljaana.

Haa, tässä kohtaa taas kuuluu paheksuva mutina. Kehopositiivisuus kunniaan, kaikilla on oikeus tulla biitsillekin just sellaisena kuin haluaa!
Totta kai on. Mutta jälleen kerran pohdituttaa mihin ihmisiltä on kadonnut itsekontrolli ja itsekriittisyys. Viisaan Naisen nuoruudessa panostettiin hyvältä näyttämiseen - ei kaiken mahdollisen näyttämiseen.

Kuvan mahdollinen sisältö: puu, kasvi, ulkoilma ja luonto

Joka tapauksessa kesä on saanut - ja saa - monet vilauttelemaan muutakin kuin Visaansa. Nimittäin kevään selibaatin jälkeen melko huolettomasti ns vehkeitään(kin).
Sukupuolitautitilastot kyllä kertovat, että on seksiä harrastettu tasaiseen tahtiin jatkuvasti. Suorastaan huolettomasti huidellen. Puistoissa puuhastellaan läpi helteiden perinteisesti, joten suotavaa olisi edes yrittää löytää vähän syrjäisempi paikka, eikä se kondomin käyttökään pikana leimahtaneita lemmen liekkejä sammutettaessa olisi huono idea. 

Nimenomaan lemmen, eikä rakkauden. Jos neuvoa saisi, Viisas Nainen kannustaisi sinne suoraan puskiin pyörähtämisen sijaan tekemään terassilla tavatun unelmakumppaniehdokkaan kanssa treffit vaikka heti seuraavaksi päiväksi. 
Ja johonkin muualle kuin samalle terassille. 
Vaikka puistoon piknikille. Saisi rauhassa opetella tuntemaan toisen, ja kehittyisi ehkä koko kesän kestävä romanssi. 
Ellei peräti hiljalleen kasvava rakkaus, joka voi johtaa mihin tahansa, kunhan sitä vaalii sekä hoitaa. 

Toisaalta jokaisella pitäisi olla muutama muisto (nuoruuden) järjettömyyksistä. Yleensä vuodet kultaavat muistot ja ainahan on hyvä tuntea Eläneensä. Edes pikkuisen. Edes joskus. Villinä ja vapaana, silloin kerran kauan sitten...

No, kukin tavallaan. Joku järjellä varustettu antoi netissä neuvoja kesäloman pyhittämiseksi lepäämiseen. Koronakevät vaatii nollaamista. On hyväksi joskus vain maata kattoon tai taivaalle katsellen.
Tätä neuvoa Viisas Nainen aikoo noudattaa visusti.
Miehen matkustaminen muille maille ei ole muuttunut edelleenkään suinkaan ongelmattomaksi, eikä yksi reitti toimi loputtomiin. Muutokset ovat ns uusi musta, vai miten se menikään. Paluun jälkeen taas pitäisi noudattaa 2 viikkoa karanteenia muita ihmisiä vältellen = jos Viisas Nainen aikoo jossain kesän aikana käydä, se on tehtävä omineen. Valitettavasti.