P1090090.jpg

Perinteinen kevään merkki, koirankakkanapinat, jäivät tänä vuonna loistamaan poissaolollaan lehtien tekstiviestiosioissa ja keskustelupalstoilla.
Kromi sen sijaan loisti kiitettävästi viikonloppuna, kun Viisas Nainen ulkoilutti yhtä sivupersoonistaan, Reportteria.
Onnekasta kyllä tämän raportointiretken sai tehdä yhdessä Miehen kanssa. Ihan mukava päivä auringossa ja grillimakkaran sekä bensan käryssä.
Harrastuksissa ei ole enää aikoihin katsottu saati kysytty kenenkään ikää. Vasta sai nettilehdestä lukea kuinka ns räyhämummot ovat kovaa kamaa nykyään jopa muotimaailmassa. Parhaimmillaan 80-vuotiaatkin tekevät vielä mallisopimuksia.
No, Viisaan Naisen malliura on "hieman" vähemmän loistokas. Louis Widmerin aurinkorasvapalautteen kanssa firman facessa, siinä mainittavin tältä erää.

 

IMG_20200606_132054.jpg

Vaan luonto on ollut parhaimmillaan! Puutarhatöissä ei tartte miettiä muotia. Ei sitäkään, onko säärikarvat ajeltava vaiko eikö. Räyhämummot ovat jo vuosikymmeniä takaperin ottaneet oman kantansa siihen mitä ajelevat, ja koska ajelevat. Käytöksen Kultainen kirja on luettu, oppi omaksuttu. Juhliin mennään sukissa, eikä tasan tarkkaan niin räävittömän siivottomassa kunnossa, että karvat tursuilisi. Riittävän iäkkäänä voi härskisti paheksua kaikkia karvaisia kakaroita, joilla rehottavat paitsi sääri- ja kainalokarvat, myös vatsamakkarat napapaidan ja legginsien väliseltä alueelta.
Ihan sama, vaikka se kuuluisi VY eli vyötärö olisi itseltäkin hiukka hämärämmin määriteltävissä sijainniltaan.
Saati, että tahtoisi sitä mittailla... Jos vanhat kesävaatteet mahtuu, se riittää.

Kuvan mahdollinen sisältö: ainakin yksi henkilö, ihmiset seisovat, kengät ja ulkoilma

Suomalaiset kuulemma satsaavat pukeutumiseen järkyttävän vähän. Siis rahallisestikin.
Mitenhän se ei ihmetytä yhtään, kun tilipäivänä alkaa laskea mihin kaikkeen sen palkan pitäisi riittää?
Ja lukee, kuinka vähän korotuksia on tiedossa.
Toisaalta jos lakkaisi vahtimasta painoaan, saattaisi hyvinkin pian olla muodikas: t-paidat kutistuisivat kivasti napamalliin!
No, Viisas Nainen säästää ehkä mieluummin ruokakaupassa käynneistä.

Mutta kohti keskikesän suurta juhlaa, Juhannusta mennään! Tänä vuonna siitä ennustetaan tulevan jopa sellaisen, ettei pilkkihaalaria tarttekaan.
Vähänkö hienoa hei!

PS. Jos edellisissä postauksissa on kuvat kanttuvei eli ketarallaan, eli omituisesti kyljellään, niin se nyt taas tuntuu kuuluvan Vuodatuksen ihmeelliseen tekniseen logiikkaan: ne siellä vaan ihan omia aikojaan kellahtelevat, elleivät peräti katoa näkyvistä kokonaan.
Pahoittelen. Ei voi mitään. Näköjään. Ylläpitäjän toimestakaan.