P1100720%20%282%29.jpg

Agentti 010 päätti alkaa vihertämään, koska luonto ei vaan millään tajua moiseen puuhaan ryhtyä. Maa on aamuisin valkea, vaikka toukokuuta mennään.

Siitä, millaista uusien tietojärjestelmien käyttöönotto on, olette voineet lukea ah niin sopivasti HUS:ssa läpi runnotusta Apotista. Eli aina ne raakileina tulevat, työntekoa hidastavat ja vievät hermot kaikilta. Suuresti luvattu tuki ja koulutus on pelkkä vitsi. Siinä ne perusperiaatteet, firmasta riippumatta. Jos kuvitellaan toiminnot samoiksi Turussa, Tukholmassa ja Tulsassa vaikkapa, niin metsään mennään. Ellei peräti eksytä aavikolle. Viisaan Naisen työpaikalla istutaan perse piikkipensaassa, henkisesti. 
Ei voi muuta kuin ihailla markkinointimiesten härskiyttä sekä taitoa, ja ostajien tyhmyyttä. Eihän näille ikinä tulla rahaa vastaavaa hyötyä saamaan, päinvastoin.
Mutta kun taas kiroatte nousevia verojanne muistakaa mihin miljoonat hurahtavat: Apotti maksoi yli 900 miljoonaa, vuosittaiset käyttökustannukset tulevat olemaan n. 20 % tuosta summasta.
Hoitajien palkkoja meillä kuitenkaan ei ole koskaan muka vara nostaa. 
Kohta ei kyllä liene varaa potilaitakaan hoitaa. Päästäänpä siitäkin turhasta menoerästä, kun laitetaan ovet kiinni, hah!

Onneksi on muutakin elämää. Lapset on vihdoin saatu muutettua uuteen kaupunkiin, ja parin vuorokauden koomaa muistuttavan uupumuksen jälkeen noustu taas pystyasentoon. Jopa kulttuuria nauttimaan, uhkarohkeasti Kouvostoliittoon, ns keskusta kaukaa kiertäen. Käytiin Miehen kanssa Taideruukissa Mix Tattoon Mikan tauluja, sekä paljon muutakin tutkiskelemassa. Jotenkin Viisas Nainen samaistui nimenomaan tähän tauluun huomisaamua ajatellessaan.

P1100711.jpg

Jep, onneksi Mies aikoinaan valitsi nahkaansa hakattaviksi melko erilaisia kuvia... Siitä, ovatko tatuoinnit ylipäätään tarpeellisia, saa jokainen olla omaa mieltään. Ammattilaisen jälki joka tapauksessa on parhaimmillaan Taidetta, eikö?

P1100709.jpg

Mutta siis... Viisaan Naisen tarkoitus on muistuttaa teitä, että kunhan tässä hiljalleen taas monet ovet alkavat avautua, tarttukaa kahvaan kiinni. Muistakaa jo nyt tukea käynneillänne ahtaalle ajettuja kulttuurintuottajia, mikäli sen voi vastuullisesti toimien tehdä. 
Pidetään peukut pystyssä, etteivät vappuna holtittomasti hommailleet tyri meiltä koko kesää eli käyriä nousuun!

Ilvesvaaran varjoissa, Vaaranpohjan valoissa ja Kaarlon kaipuussa piipahdamme myöhemmin, paremmin voimin. Mitä tapahtuukaan, kun Vaaranpohjan meijerin piimämainos lävähtää televisioruudulle Annabellankin asunnossa, miksi Natalia siirtyy sairaslomalle ja kuhiseeko kaislikossa kala vai posahtaako ponupannu.
Sitä kaikkea ei vielä tiedä varmaksi sanoa edes kirjoittaja itse... 

Vaatteet: Jakku Vintage Frilla, Taideruukki; mekko tehty VintagEija´s kirpparituotteista löytyneestä pitkästä puolihameesta
                Kengät löydetty nettikirpparilta, laukku saatu ja 50-luvun hattu peritty